iPhone 6 Plus je prvi "Phablet" kompanije Apple. Ekran veličine 5.5" sa rezolucijom 1920x1080 izgleda fantastično i pravo je uživanje na njemu gledati filmove, čitati knjige i igrati igrice. Verovatno najbolji Apple telefon do sada.

Ovo je nova generacija iPhone-a koja nije samo veća nego je po svim mjerilima bolja od prethodnih. Znatno veći Retina HD ekran, tanko kućište i staklo ekrana koje prelazi preko ivica telefona čine ovaj telefon prelepim.  Iako je ovo veći telefon i dalje se jednostavno koristi jednom rukom i poseduje atribute koji će zadovoljiti i najzahtevnije korisnike.

Apple iPhone 5C predstavlja jeftiniju varijantu popularnog smartphone-a, ali nikako ne ostavlja jeftin utisak. iPhone 5C prodaje se u bijeloj, žutoj, zelenoj, plavoj i pink boji.

Apple iPhone 5S predstavlja unapređenu verziju modela iPhone 5. Napravljen je u potpunosti od aluminijuma i stakla, sa finom završnicom na ivicama, te je otporniji na udarce i ogrebotine. Dostupan je u zlatnoj, crnoj i sivoj boji.

Možda nijedna druga kompanija nije do sada objavila ovakav radikalni upgrade, kao kada je 2010. godine predstavila tada aktuelnu verziju iPhone modela. Zbog svega toga bi se možda trenutni iPhone 5 mogao nazvati i iPhone 4.5.

Kada su omogućene prve porudžbine telefona iPhone 4s, u prva 24 sata cifra je dostigla milion uređaja, a vlasnici svih proizvedenih iPhone uređaja bili su odmah obavešteni čim je prodaja počela. Bila je zabeležena i blaga nestašica uređaja.

iPhone 4 je nešto zaista posebno. Nijedan drugi uređaj koji je označen kao „funkcionalan“ ne posjeduje takvu kombinaciju izgleda i funkcionalnosti. Čim ga izvadite iz pakovanja shvatićete da Apple-ovi dizajneri zaista znaju svoj posao.

Dizajn je u potpunosti personalizovan. Stvaranje nečega što je prepoznatljivo i nešto što nudi drugačiju sliku. Uprkos veličini njegovog ekrana, iPhone 3GS je idealan za nošenje u džepu pantalona.

Opisan kao čist, elegantan i jednostavan ovaj uređaj je namenjen tome da privuče sve grupe korisnika i svojom funkcionalnošću zarazi sve koji će ga početi koristiti.

Nekadašnja Appleova perjanica uveliko je promenila tržište mobilnih telefona, većim delom ogromnim hypeom, a nešto manjim tehnološkim novotarijama koje su se po prvi puta našle u mobitelima, poput multitoucha.

Alat za otvaranje i popravku mobilnih telefona